Систем за електронска достава и прием на акти
во судовите во Р. Македонија(Прва фаза - достава од судот до корисниците)

  • Ако сте веќе регистрирани во системот, внесете го вашето корисничко име и лозинка и приложете го дигиталниот сертификат
  • За регистрирање на нов корисник, кликнете на линкот Регистрирај се, или прочитајте го упатството тука
  • За помош околу користење на системот кликнете тука
  • За документи и формулари кликнете тука тука
  • За да ги видете најновите информации кликнете тука